Het coronavirus en de maatregelen zorgen voor een andere situatie voor veel ondernemers. We willen als gemeente ondernemers graag adviseren bij het maken van een keuze voor de toekomst die het beste past bij u als ondernemer en het bedrijf. Daarom steunt de gemeente ondernemers die hulp willen bij hun heroriëntatie.

U kunt persoonlijke hulp krijgen van een ondernemersadviseur

Bent u ondernemer en denkt u in deze tijd na over uw toekomst? Vraagt u zich af of het verstandig is om door te gaan met uw onderneming of juist als werknemer in loondienst? U kunt persoonlijke hulp krijgen van onze ondernemersadviseur bij het IMK bij de beantwoording van deze en andere ondernemersvragen. De gemeente Zoeterwoude biedt deze hulp kosteloos aan!

Uw coaching wordt op maat gemaakt

Wij helpen u bij het vinden van een passende oplossing door een persoonlijk adviesgesprek, coaching en/of een onderzoek naar de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Gezamenlijk bekijken wij de mogelijkheden om onder de huidige omstandigheden tot een rendabel bedrijf te komen. We doen bijvoorbeeld concrete aanbevelingen ter verbetering van de bedrijfsvoering. U kunt hierbij denken aan marketingtips voor het (online) werven van meer klanten in tijden van crisis of het aanboren van nieuwe online afzetkanalen. Ook werken wij aan het verbeteren van de ondernemersvaardigheden, zoals bijvoorbeeld het vergroten van het financieel inzicht, als dat in uw geval wenselijk is. Als u door de coronacrisis betaalachterstanden heeft opgebouwd, dan willen wij graag meedenken aan een passende oplossing. Ook helpen wij u graag als u het even niet meer ziet zitten.

De coaching wordt afgestemd op uw behoefte en zal bestaan uit een aantal (online) adviesgesprekken gedurende een periode van 3 à 4 weken.

Doe de heroriëntatiescan!

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kosteloze coaching? Doorloop dan in enkele stappen onze heroriëntatiescan op www.155.nl/herorientatie-zoeterwoude/. Zo hebben we ook een beter beeld van uw situatie. Onze ondernemersspecialist bij het IMK, mevrouw Vera Austin, kijkt dan samen met u en aan de hand van uw persoonlijke situatie, welke traject voor u het meest passend is.

Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact op met mevrouw Austin via v.austin@imk.nl of bel 06-43510194.