Het Molenpad in Zoeterwoude richting de N11 wordt verbreed. Het fietspad is nu erg smal en wordt veel gebruikt. Het is een belangrijke verbinding richting o.a. Leiden. Het nieuwe fietspad krijgt een breedte van 3,5 meter en wordt ingericht voor 2 richtingen (met een onderbroken middenstreep). Naast het fietspad komt een verhard voetpad van 1 meter breed. Het fietspad wordt uitgevoerd in betonplaten, welke aan elkaar geschakeld zitten. Dit zorg er voor dat er geen hoogteverschillen zijn en voor een comfortabele route. Ook zorgen we aan de buitenzijde van het fietspad voor contourverlichting op zonne-energie.

Omdat de brug in het fietspad ook te smal is vervangen we deze voor een breder exemplaar. Hiermee hebben we straks een nette, veilige en volwaardige fietsverbinding richting Zoeterwoude-Rijndijk.

 

De uitvoering start waarschijnlijk na de zomer van 2023. Hiervoor is een volledige afsluiting van het fietspad nodig. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Hierover infomeren wij u tijdig.