Om een leven lang fijn kunnen te wonen, is het belangrijk dat uw woning klaar is voor de toekomst: een levensloopbestendig huis. De gemeente Zoeterwoude wil graag dat u comfortabel, veilig en met plezier in uw woning kunt blijven wonen, ook als u een dagje ouder wordt of te maken krijgt met gezondheidsproblemen. Daarom helpen we u daarbij op weg. De Blijverslening is een financieel steuntje in de rug waarmee u kunt zorgen dat uw huis klaar is voor de toekomst: van huiselijke elektronica tot aanpassingen in de badkamer, bijvoorbeeld. Er zijn veel mogelijkheden en we denken graag met u mee.  

Wat is de Blijverslening?

Tegen een gunstige rente en voorwaarden kunt een lening afsluiten voor het doen van aanpassingen in uw woning. Er zijn twee varianten: persoonlijke Blijverslening en de hypothecaire Blijverslening.

persoonlijke Blijverslening
minimum € 2.500
maximum € 10.000  
hypothecaire Blijverslening
minimum: € 2.500
maximum: € 30.000

Hoe werkt de Blijverslening?

Het bedrag dat u leent, wordt ondergebracht in een Bouwkrediet. De declaraties van bedrijven die uw project uitvoeren dient u in bij ons. Na akkoord van ons betaalt SVn de gemaakte kosten rechtstreeks aan deze bedrijven uit. Het Bouwkrediet stopt zodra uw project klaar is. Een overzicht van de procedure vindt u in de verordening blijverslening.

Meer informatie?

Neem eerst contact op met de gemeente Zoeterwoude. Mail naar j.h.vennik@zoeterwoude.nl of bel (071) 580 6300. De gemeente toetst of u in aanmerking komt voor de Blijverslening. Komt u in aanmerking? Dan ontvangt u het SVn aanvraagformulier.

Kijk op svn.nl voor meer informatie over de voorwaarden en de procedure van de Blijverslening.

Informatiefolders Blijverslening