De digitale gemeentegids/ sociale kaart is er om professionals, inwoners en hun netwerk te helpen bij het vinden van hulp en ondersteuning. Organisaties en hun aanbod op het terrein van welzijn en ondersteuning zijn hierin opgenomen.

Voelt u zich eenzaam of wilt u uw sociale netwerk vergroten?

Wilt u meer gaan bewegen maar weet u niet waar? Bent u op zoek naar begeleiding, ondersteuning of zorg? In de digitale gemeentegids/ sociale kaart vindt u organisaties waar u terecht kunt en ontdekt u tal van activiteiten waaraan u kunt meedoen. Ook bijvoorbeeld als u meer wilt bewegen of als u op zoek bent naar begeleiding, ondersteuning of zorg. Voor hulp bij het gebruik van de sociale kaart of advies welke ondersteuning of organisatie bij u past, kunt u terecht bij de welzijnsfunctionaris Connie van Seggelen.

De sociale kaart is ook voor zorg- en hulpverleners en de organisaties

Bijvoorbeeld om cliƫnten de weg te wijzen naar passende organisaties en hen informatie te bieden over hun actuele aanbod. Maar ook om organisaties te vinden waarmee u kunt samenwerken of kennis en informatie kunt uitwisselen.

Wilt u uw organisatie toevoegen aan de digitale gemeentegids/ sociale kaart

We vermelden uw organisatie graag. U kunt zich aanmelden als uw organisatie actief is in het sociaal domein en is gevestigd in Zoeterwoude of kan aantonen werkzaam te zijn voor inwoners van Zoeterwoude. Vermeld de naam van uw organisatie, een omschrijving van uw organisatie en/of uw webadres en contactgegevens aan c.van.seggelen@zoeterwoude.nl Eenmaal vermeld geeft u zelf tijdig wijzigingen door.