Openingstijden

Openluchtzwembad Haasbroek gaat op zaterdag 29 mei open. Of het zwembad open kan is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. In de periode van 30 augustus tot en met 26 september is het zwembad op aangepaste tijden open.

LET OP: als u in 2020 een abonnement heeft gekocht is deze ook in 2021 geldig! Ook dit jaar kunt u natuurlijk een abonnement voor 2021 aanschaffen.

In verband met corona gelden andere openingstijden en regels.

Toegangsprijzen

Dagkaarten 
Jeugd 3 t/m 15 jaar€ 2,50
Volwassenen€ 3,-
10-badenkaart 
Jeugd 3 t/m 15 jaar€ 23,-
Volwassenen€ 27,-
Abonnementen 
Jeugd 3 t/m 15 jaar€ 42,-
Volwassenen€ 50,-

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Adres

Nieuweweg 4
2381 NW Zoeterwoude
Tel. (071) 5801162

Faciliteiten

  • 25-meterbad incl. ondiep gedeelte
  • Apart peuterbad
  • Diverse speelmaterialen
  • Uitgebreide ligweide
  • Speelmogelijkheden voor de jeugd, bijv: een basketbalpaal
  • Kiosk met frisdrank, ijs, snoep en snacks

Activiteiten

Leszwemmen

Zwemschool Zoeterwoude zwemt! biedt intensieve en leuke zwemlessen in kleine groepjes voor kinderen op alle niveaus vanaf 3,5 jaar. In een persoonlijke sfeer begeleiden de gekwalificeerde docenten uw kind in hoog tempo voor op het afzwemmen voor het zwemdiploma (A,B of C niveau). De succesvolle lesmethode is gebaseerd op spelenderwijs leren, wekelijks monitoren en actief reageren op leerontwikkelingen. Er is veel individuele aandacht voor ieder kind.

Meer informatie vindt u op www.zoeterwoudezwemt.nl

Aqua-joggen

Aqua-joggen is een intensieve vorm van watersport, waarbij in een korte tijd veel energie verbrand wordt. Het is dus een prima manier om af te vallen en een snelle manier om de conditie te verbeteren. Belts, beendrijvers en andere hulpmiddelen zijn aanwezig. De lessen vinden plaats op maandag van 18.45 uur t/m 19.30 uur. De kosten voor 10 lessen bedragen € 35,00 incl. toegang tot het zwembad.

Trimcursus

Elke maandag kunt u vanaf 13.00 uur onder deskundige leiding gratis een half uur trimzwemmen volgen.

Vroegzwemmen

Voor de baantjeszwemmers is het mogelijk om op werkdagen van 7.00 uur tot 8.00 uur te zwemmen. Het toezicht dient door de deelnemers zelf geregeld te worden. Het bezit van een abonnement is verplicht.

Speeldag

Ook dit seizoen zal, na de succesvolle speeldag van vorig jaar, op een nader te bepalen woensdagmiddag in de zomer weer een speeldag georganiseerd worden. De kosten bedragen € 5,00 per persoon incl. diner.