De komende weken organiseren we een inkoopactie voor zonnepanelen en warmtepomp waarmee je  kunt besparen op je energierekening. Een inkoopactie wordt georganiseerd voor, woningeigenaren van een grondgebonden woning, die hun huis willen verduurzamen door een of meerdere duurzame oplossingen in te kopen. Tijdens de inkoopactie is het mogelijk om persoonlijk advies te krijgen over de voordelen, mogelijkheden en kosten voor energiebesparingsmaatregelen van toepassing op jouw situatie. Tijdens de actie werken we samen met het bedrijf Winst uit je woning.

Wil je meer weten over deze actie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen? Dan kun je een online informatieavond bijwonen. Er vindt een informatieavond plaats in onze gemeente op maandag 25 maart om 19:30 uur. Je komt alles te weten over de inkoopactie en uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Wil je de informatieavond bijwonen? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl/zoeterwoude