Op de locatie van ongeveer 1,5 hectare, waar op dit moment een kassencomplex staat, worden circa 22 woningen gebouwd. Door het weghalen van de kassen en het terugbrengen van een ruime landelijke inrichting met water en groen ontstaat natuurlijke overgang van het dorp naar de weilanden in het buitengebied.

Denkt u mee?

We nodigen u dan ook van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de inloopavond op maandag 14 maart aanstaande. De ontwikkelaars, de landschapsdeskundige en architect zijn aanwezig om de schetsplannen toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden. Er is nog geen uitgewerkt plan, maar wel zijn er eerste ideeën waar we graag de reactie, ideeën en aandachtspunten van u op ontvangen.  Kunt u op de avond niet aanwezig zijn, dan kunt u uw inbreng delen via het contactformulier op de website www.weidelaan.nl. Via dit formulier kunt u ook eenvoudig een persoonlijke afspraak plannen als u daar de voorkeur aan geeft. Op basis van de inbreng tijdens het participatietraject wordt verder onderzoek gedaan en wordt het plan verder uitgewerkt.

Meld u uiterlijk 9 maart aan voor de inloopavond op 14 maart

Op de website kunt u zich tot uiterlijk woensdag 9 maart aanmelden voor de inloopavond. Om de komst van belangstellenden te structureren zullen we werken met tijdsblokken. U kunt bij de aanmelding het tijdsblok van uw voorkeur doorgeven. U ontvangt dan vooraf een bevestiging van uw deelname met daarin het tijdsblok waarin u bent ingedeeld en verdere details.

  • Wanneer: maandag 14 maart 2022
  • Tijden: van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Duur: u kunt een tijdsblok van 20 minuten kiezen op de website
  • Locatie: De Meester in Zoeterwoude

Heeft u vragen?

Stel ze gerust. Dan kan via www.weidelaan.nl of via het emailadres team@wonenindeweidelaan.nl. Graag tot ziens op maandagavond 14 maart!