Wat houden de werkzaamheden in?

Het gaat om  het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de trottoir- en opsluitbanden, de voetpaden en rijbaan en het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating inclusief het leveren en aanbrengen van nieuwe betonnen stenen in de parkeervakken. 

De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd 

Fase 1 start op maandag 25-03-2024 a.s. vanaf 7:00 uur. p de achterzijde van deze brief een overzicht met de fasering van de werkzaamheden.

  1. Schenkelweg Oostzijde vanaf Zuidbuurtseweg tot kruising Schenkelstraat 25-03-24 t/m 07-05-24
  2. Schenkelweg Westzijde vanaf Schenkelstraat tot kruising Dr. Kortmanstraat 08-05-24 t/m 28-06-24

Bereikbaarheid 

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, treft de aannemer per fase de nodige verkeersmaatregelen. De woningen blijven bereikbaar over loopschotten. Tijdens de werkzaamheden aan de Schenkelweg is deze afgesloten voor al het autoverkeer binnen de betreffende fase. Voor het andere deel van de Schenkelweg wordt de eenrichtingsfunctie opgeheven en is deze tijdelijk in twee richtingen te gebruiken. Door middel van een aantal parkeervakken in te richten, om elkaar te passeren, wordt de bereikbaarheid gewaarborgd. 

Ook voor het bestemmingsverkeer van de wijk rondom de Schenkelweg wordt de Zwetkade, door middel van passeerlocaties, tijdelijk ingericht als tweerichtingsweg. Hulpdiensten zijn op de hoogte en weten de toegankelijkheid van beide zijde. Fietsers kunnen ook door het werkvak, maar dan lopend over loopschotten. 

Bel of mail gerust bij vragen 

Wij helpen u graag. Dhr. John Fray is voor deze werkzaamheden de toezichthouder. U bereikt ons op 071 – 580 63 00 of via gemeente@zoeterwoude.nl. Heeft u een vraag aan onze aannemer, Van Egmond Wegenbouw B.V., dan kunt u deze bereiken via het telefoonnummer 071-4028950 of per e-mail via info@egmondgww.nl.