Kijk de nieuwjaarstalkshow terug!

Tijdens deze talkshow keken we samen met burgemeester Fred van Trigt en wethouders Ton de Gans en Ruud Bouter terug op het afgelopen jaar, en keken we vooruit naar al het moois wat er in 2022 komen gaat.
Kijk de nieuwjaarstalkshow terug via Youtube.

 

Als gemeente zetten we ons dagelijks in om van Zoeterwoude een fijne woon- en werkplaats te maken. Vele initiatieven van zowel inwoners, ondernemers als de gemeente hebben daar in 2021 aan bijgedragen. Want in Zoeterwoude staan we voor elkaar klaar en hebben we hart voor elkaar.

Met plezier blikken we terug op enkele hoogtepunten uit het afgelopen jaar. We hebben ze in kaart gebracht: letterlijk. Op de kaart hieronder kunt u diverse gemeentelijke initiatieven en projecten bekijken. Lokaal gebeurt er nog veel meer; verenigingen doen vaak wat extra’s voor de leden en ondernemers kijken verder dan de eigen voordeur. Dit alles zorgt voor een Zoeterwoude om van te houden. Benieuwd wat er in uw wijk speelt? Ga er op uit en maak een wandeling. U herkent de plekken aan de duurzame graffiti die op stoepen zijn gespoten. Spot jij ze alle 30?!