In samenwerking met Winst uit je woning organiseert de gemeente Zoeterwoude een inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen. Zo hoeft u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar onafhankelijk advies en prijzen en aanbieders te vergelijken.

Tijdens de inkoopactie kan gekozen worden voor zonnepanelen, dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en warmtepompen. De inkoopactie heeft de volgende voordelen:

  • Als u behoefte heeft aan advies of bij vragen kunt u contact opnemen met het Adviesteam en Servicedesk.
  • De installateurs en uitvoerders zijn uitgekozen en voldoen aan strenge eisen op het gebied van prijs, kwaliteit en service.
  • De installateurs en uitvoerders zijn al vergeleken. Dat bespaart u geld en uitzoekwerk.
  • Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Zo krijgt u een aanbod met de juist prijs/kwaliteit balans.
  • U krijgt een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteit balans.
  • We helpen u bij het aanvragen van subsidie op verduurzamingsmaatregelen, zoals isolatie.

Aanmelden voor de inkoopactie kan tot en met 12 mei 2024

De gemeente wil met deze actie woningeigenaren helpen op de energielasten te besparen én de CO2 emissie in de gemeente terug te dringen. Bewoners met vragen bellen met de Servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan tot en met 12 mei 2024.

Online informatieavond voor woningeigenaren op maandag 25 maart 2024

Op 25 maart om 19:30 uur organiseren wij een online informatieavond voor woningeigenaren in de gemeente Zoeterwoude. Tijdens de informatieavond vertelt Winst uit je Woning alles over de inkoopactie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.Interesse? Meldt u dan vrijblijvend aan voor de inkoopactie via de website van Winst Uit je Woning en ontvang direct de uitnodiging.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan en uiteindelijk van het gas af moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werkt Winst uit je woning samen met gemeenten, adviseurs, uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Zo versnellen we samen de energietransitie!