Energiebesparende maatregelen aan uw woning

Kijk op de website van het Duurzaam Bouwloket Zoeterwoude om te zien hoe u jaarlijks veel geld en energie kan besparen. Energie besparen heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zorgt het naast een lagere energienota, voor een hoger energielabel en een comfortabele woning.

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Energiebesparende maatregelen worden steeds goedkoper. En ze verdienen zichzelf terug. Toch zijn die eerste kosten soms een drempel. De gemeente Zoeterwoude geeft daarom een flinke subsidie op een aantal maatregelen. Bent u huurder of eigenaar van een woning in Zoeterwoude? Dan kunt u subsidie aanvragen voor kleinschalige en duurzame aanpassingen aan uw woning. Bovendien geeft gemeente Zoeterwoude een gratis maatwerkadvies voor elke woning. Wacht niet en kijk op de website van het Duurzaam Bouwloket Zoeterwoude voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Zon op Zoeterwoude

Is je dak niet geschikt voor zonnepanelen of huur je een appartement of woning? Dan kun je in Zoeterwoude lid worden van de energiecoöperatie Zon op Zoeterwoude, een initiatief van Zoeterwoude Duurzaam 2030. Neem hiervoor contact op via info@zonopzoeterwoude.nl