Lees voor

Jongerenadviesraad (JAR)

Welkom bij de JAR!

Wonen, school, vrije tijd, veiligheid op straat, speelvoorzieningen ...... als kind of jongere in Zoeterwoude heb je daar allemaal mee te maken.
Vaak zijn het volwassenen die over deze dingen nadenken, plannen maken en beslissen. Maar ook jongeren hebben de nodige ideeën en plannen hoe Zoeterwoude er uit moet zien om een leuk en leefbaar dorp te zijn.

Dit blijkt wel uit de hoge respons op de jongerenpeilingen die door de JAR gehouden zijn onder de jongeren in Zoeterwoude.  

Meer weten?

Neem eens een kijkje op de JAR-facebookpagina of bekijk het filmpje op YouTube

Bekijk de agenda's en de verslagen van de JAR vergaderingen.

Contact

Contact opnemen met de JAR kan natuurlijk ook, stuur een mail naar jongerenadviesraad@gmail.com.

Meer informatie

 • Jongerencompliment

  (16-01-2017)

  Voor de vierde maal is tijdens de nieuwjaarsreceptie het jongerencompliment uitgereikt.

 • Afscheid voorzitter en leden JAR

  (12-01-2017)

  De Jongerenadviesraad heeft op 22 november jl. afscheid genomen van voorzitter Fleur Goossen en de leden Eva Zekveld, Bram Goossen, Luuk van Dort en Wilson Vink (Luuk en Wilson niet op de foto). Zij hebben het lidmaatschap van de JAR allemaal erg interessant gevonden, maar hebben het inmiddels te druk gekregen met school/opleiding om lid te blijven van de JAR. De gemeente gaat nu samen met het laatst overgebleven lid bekijken of de JAR in een andere vorm een doorstart kan maken. Hiervoor zullen ook de mogelijkheden van online jongerenparticipatie worden onderzocht.

 • Leden Jongerenadviesraad

  (10-11-2014)
 • Fleur Goossen nieuwe voorzitter JAR

  (10-11-2014)

  De Jongerenadviesraad van Zoeterwoude heeft een nieuwe voorzitter: Fleur Goossen. Zij werd door haar mede-raadsleden gekozen tijdens de JAR-vergadering van 23 april jl. Fleur neemt de voorzittersrol over van haar collega-raadslid Annabel de Goede, die de JAR verlaat om zich te richten op haar studie aan de TU Delft. 

 • Afscheid voorzitter en leden JAR

  (07-11-2014)

  De Jongerenadviesraad heeft op 23 april 2014 afscheid genomen van voorzitter Annabel de Goede en de leden Anne Zekveld, Laura van Kins en Jaco van der Sterre. Zij hebben het lidmaatschap van de JAR allemaal erg interessant gevonden. Het heeft bijgedragen aan hun ontwikkeling.

 • Installatie twee nieuwe JAR-leden

  (18-02-2014)

  Tijdens de vergadering van de Jongerenadviesraad van maandag 17 februari zijn Bram Goossen en Luuk van Dort geïnstalleerd als nieuwe JAR-leden.

 • Wat doet de Jongerenadviesraad?

  (12-07-2011)

  De Jongerenadviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies als het gaat om het jeugdbeleid van de gemeente.

Archief