Door corona is het zwemmen in Zoeterwoude voorlopig nog anders. Het is alleen mogelijk om in tijdvakken baantjes te zwemmen (vanaf 18 jaar). Of voor de jeugd (tot en met 17 jaar) recreatief te zwemmen. LET OP:  Helaas mogen ouders hier niet bij zijn, omdat we werken met een maximum aantal bezoekers per tijdvak. De toiletten en douches zijn gesloten.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Bij verkoudheidsklachten en zeker bij corona symptomen kom je niet naar het zwembad. In het zwembadgebouw geldt éénrichtingsverkeer. Was je de handen voor zwembadbezoek. Bezoekers vanaf 18 jaar houden 1,5 meter afstand tot elkaar. Voor bezoekers tot en met 17 jaar geldt dit niet.

Het abonnement van vorig seizoen is ook dit seizoen geldig

Natuurlijk kunt u ook dit jaar een abonnement aanschaffen (tot en met 15 jaar € 42, vanaf 16 jaar € 50).

Wij hopen dat in de loop van het seizoen de regels versoepelen

Dat is afhankelijk van de landelijke aanpassingen van de coronamaatregelen. Het zwembad is in ieder geval ook in de maand september nog open. Dan zijn er aangepaste openingstijden.

Vanaf 21 juli iedereen welkom voor recreatief zwemmen

Vanaf 21 juli veranderen wij de zwemtijden voor de diverse doelgroepen. Recreatief zwemmen is mogelijk voor iedereen mits de 1,5 meter afstand onderling nageleefd wordt. De 1,5 meter regel geldt niet voor personen onder de 18 jaar en gezinnen onderling. Hierdoor zijn maximaal 140 personen in het bad gedeelte toegestaan. Daarnaast kunnen op de ligweides maximaal 200 personen vertoeven.

We werken met de volgende tijdsvakken

  • Van 12.00 en 14.00: Baantjeszwemmen voor volwassenen en in het ondiepe deel van het zwembad gezinszwemmen.

  • Van 14.30 tot 20.00 uur recreatief zwemmen. Hierbij zullen vanaf 18.00 uur vier banen gereserveerd zijn voor het banen zwemmen.

De aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd. Bij het niet opvolgen van de aanwijzingen kan verwijdering uit het bad volgen.