De landelijke maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus hebben ook effect op de dienstverlening van de gemeente Zoeterwoude. Hieronder leest u wat het effect is. Wij hopen op uw begrip. Bij ontwikkelingen wordt deze pagina aangepast.

In het kort

De dienstverlening van de gemeente Zoeterwoude gaat op dit moment nog gewoon door. Afspraken met een medewerker bij u thuis gaan mogelijk niet door. Mocht dit het geval zijn, nemen wij contact met u op. Het gemeentehuis is op werkdagen open van 09.00 tot 12.00 uur. Er is geen avond openstelling. Voor vragen kunt u contact opnemen via gemeente@zoeterwoude.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Houd er rekening mee dat de wachttijden langer kunnen zijn.

Ook de Politie is op dinsdag avond niet aanwezig. Neem bij vragen contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Let op! Als u last heeft van een verkoudheid, hoesten of koorts, dan is het dringende verzoek om niet naar het gemeentehuis te komen. Maakt u in dat geval een nieuwe afspraak.