Lees voor

Proclaimer

Inhoud website

De gemeente Zoeterwoude is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Dat kan per e-mail aan gemeente@zoeterwoude.nl.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.


Hulp bij de website

De website van de gemeente Zoeterwoude is geschikt voor alle moderne internet browsers. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Voorlezen pagina's

De website is voorzien van een voorleesfunctie. Bovenaan iedere pagina treft u een link aan naar een voorleesdienst, die de betreffende pagina aan u voorleest.

Downloaden bestanden

  • Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader
  • Bestanden met de extensie .docx kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: OpenOffice.org
  • Bestanden met de extensie .jpg kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld XnView

Afdrukken pagina's

Alle informatieve pagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "Print" te klikken of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.