Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten

  • 25-meterbad incl. ondiep gedeelte
  • Apart peuterbad
  • Diverse speelmaterialen
  • Uitgebreide ligweide
  • Speelmogelijkheden voor de jeugd, bijv: een basketbalpaal
  • Kiosk met frisdrank, ijs, snoep en snacks

Activiteiten

Leszwemmen

Zwemschool Zoeterwoude zwemt! biedt intensieve en leuke zwemlessen in kleine groepjes voor kinderen op alle niveaus vanaf 3,5 jaar. In een persoonlijke sfeer begeleiden de gekwalificeerde docenten uw kind in hoog tempo voor op het afzwemmen voor het zwemdiploma (A,B of C niveau). De succesvolle lesmethode is gebaseerd op spelenderwijs leren, wekelijks monitoren en actief reageren op leerontwikkelingen. Er is veel individuele aandacht voor ieder kind.

Meer informatie vindt u op www.zoeterwoudezwemt.nl

Aqua-joggen

Aqua-joggen is een intensieve vorm van watersport, waarbij in een korte tijd veel energie verbrand wordt. Het is dus een prima manier om af te vallen en een snelle manier om de conditie te verbeteren. Belts, beendrijvers en andere hulpmiddelen zijn aanwezig. De lessen vinden plaats op maandag van 18.45 uur t/m 19.30 uur. De kosten voor 10 lessen bedragen € 35,00 incl. toegang tot het zwembad.

Trimcursus

Elke maandag kunt u vanaf 13.00 uur onder deskundige leiding gratis een half uur trimzwemmen volgen.

Vroegzwemmen

Voor de baantjeszwemmers is het mogelijk om op werkdagen van 7.00 uur tot 8.00 uur te zwemmen. Het toezicht dient door de deelnemers zelf geregeld te worden. Het bezit van een abonnement is verplicht.

Speeldag

Ook dit seizoen zal, na de succesvolle speeldag van vorig jaar, op een nader te bepalen woensdagmiddag in de zomer weer een speeldag georganiseerd worden. De kosten bedragen € 5,00 per persoon incl. diner.