Vrijwilligersvacatures Zoeterwoude (16-12-2019)

Is 2020 een nieuw jaar vol nieuwe goede voornemens? Denk dan eens hier aan. Zoeterwoude telt veel organisaties die regelmatig vrijwilligers nodig hebben om te assisteren bij allerlei werkzaamheden. We vragen graag je aandacht voor twee mooie vacatures voor enthousiaste vrijwilligers.

Zorgboerderij Boerderijn zoekt vrijwilliger/begeleider

Zorgboerderij Boerderijn zoekt iemand die mensen met een verstandelijke beperking kan begeleiden. Je begeleidt de werkzaamheden en helpt zelf ook mee. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: dieren verzorgen, tuinwerkzaamheden, fietsenwerkplaats en erfonderhoud. Boerderijn ondersteunt de vrijwilliger bij het leren van de klussen. Bekijk meer informatie over deze vacature op de website van i-doe: https://i-doe.nl/vacature/detail/913/.

Ben jij die ondernemende en geïnteresseerde buddyzorger...

Die emotionele steun aan mensen met een ziekte of aandoening biedt? Het gaat om mensen met verlieservaringen. De buddyvraag ligt vaak op het gebied van ondernemen van activiteiten, een goed gesprek en gezelschap. We zoeken stevige vrijwilligers met een flinke dosis levenservaring en empathie die bereid zijn zich voor een langere periode te binden en een vertrouwensband op te bouwen. Bekuijk meer informatie over deze vacature op de website van i-doe: https://i-doe.nl/vacature/detail/412/.

Zijn dit niet de vacatures die aansluiten bij jouw interesses, vaardigheden of wensen? Kijk dan eens op de vacaturebank op de website van i-doe en maak een keuze uit het ruime aanbod van vacatures!