Renovatie park aan de Oranjelaan gaat van start (10-01-2019)

Op 6 juni 2018 presenteerden wij het concept plan voor het park aan de Oranjelaan. Dit was tijdens de inloopbijeenkomst in de Bernardusschool. De opmerkingen hebben wij zoveel mogelijk verwerkt in het nieuwe plan.

Het resultaat was te zien op de bijeenkomst in de Goede Herderkerk op 19 november. Het resultaat kunt u hier zien.

Het concept plan is op kleine details aangepast

Tijdens de inloopmiddag gaven veel mensen aan dat  zij liever een 2-p schommel wilde dan een nestschommel. Dit is verwerkt in het plan. Ook is er een extra bankje bijgekomen in de speeltuin, zodat de ouders beter toezicht kunnen houden op de kinderen. De speeltoestellen hebben een iets ander uiterlijk gekregen maar zijn qua functie hetzelfde gebleven. De kabelbaan vervalt helaas vanwege verschillende redenen.

De renovatie duurt vanaf 14 januari tot half februari 2019

In week 3 gaat de aannemer de oude speeltuin en het trapveld slopen. Daarna wordt er gesnoeid en gekapt en vinden de grondwerkzaamheden plaats. In februari komen de nieuwe speeltoestellen. De planning van de werkzaamheden blijven  afhankelijk van het weer, dus dit kan nog iets wijzigen .

Loon- en Aannemersbedrijf firma Meurs b.v. voert het grond- en sloopwerk voor ons uit.

De woningen/school/bedrijven rond het park blijven bereikbaar

De werkzaamheden vinden plaats binnen het park of vanaf parkeerplaat Energieweg. Het heeft dus geen invloed op de bereikbaarheid van de school, woningen of de bedrijven.

In mei 2019 openen we het park feestelijk

Na het uitvoeren van het werk zal het park nog even afgesloten worden. Zo krijgt het gras en de beplanting de kans om te groeien. In mei 2019 openen we het park feestelijk. Hiervoor nodigen we alle inwoners van Zoeterwoude-Rijndijk uit.

Bel of mail gerust bij vragen

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. De contactpersonen hiervoor zijn mevrouw Rodenbach en mevrouw Janssen. U bereikt hen op 071-5806300 of per e-mail: m.rodenbach@zoeterwoude.nl , i.janssen@zoeterwoude.nl Heeft u vragen tijdens de uitvoering van het werk? Dan kunt u contact opnemen met meneer Van Velzen, de toezichthouder op dit werk. U bereikt hem op 071-5806300 tussen 8:00 en 16:00 uur.