Laatste aanpassingen aan nieuwe ondergrondse containers (03-07-2018)

Dit item is verlopen op 03-08-2018.

In de afgelopen weken zijn alle nieuwe ondergrondse containers geplaatst. Sommige bestaande containers zijn verplaatst. Wij willen iedereen bedanken voor het begrip en geduld tijdens de werkzaamheden. In dit nieuwsbericht leest u meer over de ingebruikname van de containers en laatste werkzaamheden hieraan.

Laatste aanpassingen aan de nieuwe containers

Tussen 3 juli en 13 juli zullen de stalen containers uit de put worden gehaald voor een technische aanpassing. In deze periode wordt een betonnen plaat op de put gelegd. Zo wordt voorkomen dat iemand in de put terecht kan komen.

Uw afvalpas komt er aan

De nieuwe gebruikers ontvangen vanaf 16 juli een afvalpas. De afvalpas kan dan gelijk gebruikt worden op alle nieuwe en bestaande containers.

Heeft u al een afvalpas?

Vanaf 16 juli werkt uw afvalpas ook op de nieuwe containers. Uiteraard kunt u ook vanaf 16 juli gebruik blijven maken van de bestaande containers.

Inzameling met minicontainers

In de weken 28 en 30 wordt er nog gewoon ingezameld met minicontainers op de voor u bekende inzameldag. De laatste inzamelingen zijn op maandag 23 juli en op dinsdag 24 juli. Deze inzameldagen staan niet in de afvalwijzer, maar worden wel uitgevoerd. U ontvangt bericht over wat wij met de minicontainers gaan doen.

Bel of mail ons gerust bij vragen

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. U bereikt ons op 071 - 580 63 00 of via gemeente@zoeterwoude.nl.

Of lees meer over de ondergrondse containers in de veelgestelde vragen.