Krokuswandeling zondag 10 maart (25-02-2019)

Wijk & Wouden nodigt u uit voor een voorjaarswandeling in de Riethoornse Polder.Deelnemers krijgen bij binnenkomst tijdens een kopje koffie/thee uitleg van Jan Kerkvliet over de omgeving. Daarna wandelen we een deel van een van de gemarkeerde wandelroutes.

De route is ongeveer 8 km lang en is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Na afloop van de wandeling is er zelfgemaakte, biologische, vegetarische soep met een voorjaarstintje.

Waar en wanneer?

Datum:           zondag 10 maart 2019

Aanvang:       13.00 uur

Startplaats:    Boerderij Jan Kerkvliet

                         Spookverlaat 4, 2394 MZ Hazerswoude

Einde:             ca. 16.00 uur                                       

Aanmelden

bij voorkeur per email: wvdgeest@gmail.com of telefonisch 06-2339-5288.

Kosten

Voor leden van de VANL Wijk & Wouden is deze excursie gratis. Van niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 3,- per persoon. Dit is incl. koffie bij ontvangst en soep na afloop. Toegang is gratis voor nieuwkomers, die zich ter plekke aanmelden als W&W-lid (de contributie bedraagt € 25 per jaar).

Wijk & Wouden is het landelijke gebied tussen de steden Leiden, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg. De agrarische bedrijven in deze regio zijn voortdurend in beweging, terwijl de ontwikkelingen in de rest van het landelijk gebied ook doorgaan, denk aan bijvoorbeeld woningbouw, verkeer, recreatie e.d. De vereniging Wijk & Wouden zet zich in voor dit gebied door zowel agrarische ondernemers als burgers in steden en dorpen bij deze veranderingen te betrekken. Hiertoe organiseert het comité De Vier Jaargetijden van Wijk & Wouden jaarlijks diverse evenementen. Niet alleen voor leden, maar voor alle in- en omwonenden. Wie wil, kan erbij zijn! Deelname is op eigen risico.