Jos Atteveld Zoeterwoudse vrijwilliger van het jaar 2019, Jongerencompliment gaat naar Sil Verhoog (08-01-2020)

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zoeterwoude op dinsdag 7 januari is Jos Atteveld uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2019. Het jongerencompliment ging naar Sil Verhoog.

Jos is voorzitter van Zoeterwoude Voor Elkaar sinds de oprichting. Daarvoor was hij actief betrokken bij de verschillende projecten van Burgermove. Jos is ook voorzitter van stichting Zoeterwoude Duurzaam 2030 en bestuurslid van Rijnland Wind. Al 10 jaar bezorgt hij maaltijden voor Tafeltje-dek-je en is ieder jaar weer parkeerwachter bij de ’Kerstreis’.

Wethouder Ruud Bouter maakte de uitslag van de verkiezing bekend. Jos ontving als dank voor zijn jarenlange inzet het speciaal voor deze verkiezing, door Conny Beuk-Verhagen, ontworpen beeldje. Hij benadrukte dat deze verkiezing symbool staat voor al het goede werk dat de vele vrijwilligers in Zoeterwoude doen.

Voor de zevende keer is tijdens de nieuwjaarsreceptie het jongerencompliment uitgereikt. Het jongerencompliment ging naar de 21 jarige Sil Verhoog voor zijn inzet en diverse werkzaamheden bij de IJsclub Zoeterwoude. Hij ontving een oorkonde en een glazen sculptuur met inscriptie. Deze kreeg hij uitgereikt door de voorzitter van de JongerenAdviesRaad Simone Coene.