Informatieavond locaties Klaverweide, Corbulo/SKZ en Westwoud (19-11-2018)

De oplevering van de brede school ‘De Buitenplaats’ heeft drie te ontwikkelen locaties opgeleverd in Zoeterwoude. Ook in onze gemeente is er behoefte aan woningen voor verschillende doelgroepen en het college heeft samen met de raad besloten deze drie locaties te laten ontwikkelen tot woonlocaties. Op dinsdagavond 27 november organiseren wij een informatiebijeenkomst. Tijdens deze avond stellen ontwikkelaars, sloper, de klankbordgroepleden en de betrokken ambtenaren zich voor. Ook willen wij omwonenden en betrokkenen van de locaties Klaverweide, SKZ/Corbulo en Westwoud informeren over de laatste stand van zaken en samen met u een verdere planning afstemmen.

Op de infomarkt op de avond zelf kunt u rechtstreeks in gesprek met de ontwikkelaars, sloper en betrokken ambtenaren. Direct omwonenden van de locaties hebben een uitnodiging ontvangen. Inwoners en belangstellenden zijn van harte welkom!

De bijeenkomst is op 27 november in de zaal van De Meester, Zuidbuurtseweg 57, en start om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

Programma

19:00       Inloop, koffie, thee

19:30       Welkom en programma van de avond door Ton de Gans, wethouder

19:40       De laatste stand van zaken en hoe nu verder door Liselotte Gips, projectleider

20:00       Vragen

20:15       Pauze

20:30       Introductie communicatie/participatie, website en proces door Marcel Jongmans

20:45       Voorstelronde ontwikkelaars, sloper, gemeente

21:00       Vragen & infomarkt en aanmelden voor de thematafels

22:00       Einde avond

Beantwoording vragen over de ontwikkellocaties

De afgelopen tijd zijn door omwonenden vragen gesteld over de ontwikkeling van de locaties. We proberen die vragen zoveel mogelijk te bundelen en te beantwoorden tijdens de avond. Na 27 november beantwoorden we ook de ingediende zienswijzen op de bestemmingsplannen.

Thematafels speelmogelijkheden en groen

Veel vragen gaan over groen en de inrichting van de buitenruimte en de speelmogelijkheden voor kinderen. Daarvoor organiseren wij na 27 november aanvullende thematafels waarvoor u zich kunt aanmelden op de avond om vooral ook mee te denken (en te doen).

Tijdens de bijeenkomst presenteren we de nieuwe projectwebsite

Via deze projectwebsite kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, uw vraag stellen of u aanmelden voor de nieuwsbrief. Bent u verhinderd? Na de bijeenkomst op 27 november informeren wij ook over de projectwebsite via een nieuwsbericht op de website van de gemeente www.zoeterwoude.nl.