Hondenwassen voor Hundertwasser (09-03-2020)

Dit item is verlopen op 25-05-2020.

Swetterhage zoekt badkuipen & BN-ers met hond!

Swetterhage, locatie van zorginstelling Gemiva-SVG Groep, is op zoek naar oude badkuipen of wasteilen. Die willen de cliënten gebruiken om te gaan ‘Hondenwassen voor Hundertwasser’. Zij geven de honden daarin een overheerlijke wasbeurt waarvan de opbrengst ten goede komt aan hun sprookjesachtige Hundertwassergebouw. De oude badkuipen worden door hen beschilderd in de stijl van kunstenaar Hundertwasser.

Op Swetterhage in Zoeterwoude wonen en werken 320 mensen met een verstandelijke beperking. Zij dromen van een bijzonder dagbestedingsgebouw van kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Medio 2020 dienen de meerkosten hiervoor via een inzamelingsactie bij elkaar te zijn gebracht. De teller moet dan op 2 miljoen euro staan (huidige stand: 1,3 miljoen euro).

BN-ers met hond gezocht!

De cliënten van Swetterhage verheugen zich erop om de honden een speciale wasbeurt in de stijl van Hundertwasser te geven. ‘Hondenwassen voor Hundertwasser’ is onderdeel van een crowdfundingscampagne en vindt plaats op zondag 24 mei tussen 11.00-14.00 uur in het park op Swetterhage. De cliënten zouden het heel leuk vinden om ook de honden van BN-ers te vertroetelen.

Reageren

BN-ers met een hond die de cliënten van Swetterhage graag op 24 mei willen verrassen en eigenaren van oude bakkuipen/wasteilen zijn van harte welkom om te reageren via mailadres: connie.van.seggelen@gemiva-svg.nl

Meer informatie over het Hundertwassergebouw op Swetterhage?

Ga naar www.hartvoorhundertwasser.nl