Denk mee over sportakkoord Zoeterwoude op dinsdag 11 februari (27-01-2020)

De gemeente Zoeterwoude vindt het belangrijk dat iedereen nu en in de toekomst ongehinderd plezier heeft in sport. Daarom maakt de gemeente onder begeleiding van een onafhankelijke sportformateur en samen met sportaanbieders en sportliefhebbers hier afspraken over. De afspraken komen in een lokaal sportakkoord. Sportaanbieders en sportliefhebbers hebben hun gedachtes en ideeën tijdens een bijeenkomst in oktober laten weten. Na deze bijeenkomst heeft de sportformateur ook één op één gesprekken gevoerd met betrokkenen. Dinsdag 11 februari is er een bijeenkomst om alle verzamelde gedachtes en ideeën concreet te maken. Inwoners van Zoeterwoude zijn van harte welkom om mee te denken over het sportakkoord.

Van idee naar actieplan

Na het concreet maken van alle gedachtes en ideeën gaan de aanwezigen samen werken aaneen actieplan. Hier gaan de gemeente en sportaanbieders samen mee aan de slag. Bij het opstellen van het actieplan komen onder andere de volgende ambities aan bod:

  • Iedereen doet mee;
  • Duurzame sportaccommodatie;
  • Vitale verenigingen.

Programma bijeenkomst

  • Datum
   Dinsdag 11 februari 2020
  • Programma

   19:00 uur - Inloop

   19:30 uur - Aanvang

   21:30 uur - Borrel

  • Locatie
   RKVV Meerburg

Meer informatie over de bijeenkomst of aanmelden?

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunnen inwoners contact opnemen met de sportformateur Jorrit Smit via info@jorritsmit.nl of 06-229 45 320. Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 11 februari? Dat kan bij Carla van Loon via c.van.loon@zoeterwoude.nl of 071-580 6300.