Nieuws

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief met de belangrijkste nieuwsberichten over Zoeterwoude.

Aanmelden nieuwsbrief

 • STORING: Momenteel telefonisch niet bereikbaar

  (20-05-2020)

  Door een storing zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.
  Zodra er meer bekend is, melden wij dat hier. Excuses voor het ongemak!

 • Weekendafsluiting N11 15-18 mei

  (12-05-2020)

  Vrijdag 15 mei 21.00 uur tot maandag 18 mei 05.00 uur werkt Rijkswaterstaat aan de N11, in de richting van Leiden naar Bodegraven. De werkzaamheden bestaan uit frees- en asfalteringswerkzaamheden, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

 • Cursus Positief Leven! in Zoeterwoude

  (07-05-2020)

  In samenwerking met GGZ Rivierduinen organiseert de gemeente Zoeterwoude de cursus Positief Leven! Vanaf 3 juni worden 5 digitale bijeenkomsten georganiseerd. Inwoners van de gemeente kunnen kosteloos deelnemen aan deze cursus. Deelnemers komen tijdens de cursus op een laagdrempelige manier meer te weten over stress, piekeren, mindfulness en ontspanning. In de zorg gaat de aandacht vaak uit naar iemands klachten en problemen en hoe die kunnen worden genezen of opgelost. Positieve gezondheid en psychologie kiezen een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte of problemen, maar op mensen zelf. Op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

 • Weekendafsluiting N11 8-11 mei

  (07-05-2020)

  Van vrijdag 8 mei 21.00 uur tot maandag 11 mei 2020 05.00 uur werkt Rijkswaterstaat aan de autoweg N11 in de richting van Leiden naar Bodegraven. Ook wordt er gewerkt aan de N11 tussen de N459 en de aansluiting met de snelweg A12. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

 • Ligplaatsvergunning pleziervaartuig

  (29-04-2020)

  Onze dienstverlening is op dit moment beperkt i.v.m. de coronacrisis. Ligplaatsen die vrij komen of zijn kunnen wij helaas voorlopig niet toewijzen. Dit geldt ook voor het in behandeling nemen van aanvragen. Ook versturen wij nog geen facturen voor de huur van de ligplaatsen. Deze volgen later in het jaar. Er is een lange wachtlijst voor de ligplaatsen (gewilde ligplaatsen met toezicht). Over de wachttijd kunnen wij nog geen uitspraak doen.