Nieuws

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief met de belangrijkste nieuwsberichten over Zoeterwoude.

Aanmelden nieuwsbrief

 • Alle kinderen doen mee in Zoeterwoude!

  (16-09-2019)

  Het is belangrijk dat elk kind in Zoeterwoude kan sporten, plezier heeft in hobby’s en mee kan doen op school. Soms lukt dit niet omdat ouders door een laag inkomen niet genoeg geld hebben voor deze activiteiten. De gemeente heeft voor die kinderen het Kindpakket.

 • Gemeente onderzoekt hoe veiligheid wordt ervaren in Zoeterwoude, deel jouw mening!

  (12-09-2019)

  Veiligheid is belangrijk voor een aantrekkelijk dorp, waar bewoners en bezoekers zich welkom, thuis en veilig voelen. De gemeente Zoeterwoude werkt momenteel aan een nieuw integraal veiligheidsbeleid.

 • Gemeente Zoeterwoude start ‘Samen Dementievriendelijk’ met bijeenkomst op 24 september

  (12-09-2019)

  Personen met dementie moeten zo lang mogelijk mee kunnen doen in de samenleving. Daarom organiseert de gemeente Zoeterwoude met lokale zorgpartners en Alzheimer Nederland een bijeenkomst over dementie. Op interactieve wijze gaan de aanwezigen denken over wat er nodig is voor deze personen.

 • Uitnodiging thematafel Spelen Wijk Westwout op 17 september

  (05-09-2019)

  Denk mee met de herinrichting van speelplekken in de wijk Westwout! Op 17 september organiseert de gemeente samen met bureau Speelplan een wijkwandeling in de middag en een thematafel Spelen in de avond. U bent van harte welkom.

 • Cursus Positief Leven!

  (03-09-2019)

  In samenwerking met GGZ Rivierduinen organiseert de gemeente Zoeterwoude de cursus Positief Leven! Startdatum 12 september a.s. De cursus is een laagdrempelige manier om meer te weten te komen over stress, piekeren, mindfulness en ontspanning.