24e Swetterhagerun

Voor de 24ste keer wordt de Swetterhagerun gereden; een rit die al sinds 1996 wordt georganiseerd door Walter van Hartevelt met zo'n 150 Mini's, zowel Classic als New, mét en vóór de verstandelijk beperkte bewoners van Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp.

Zoals gewoonlijk vertekken we om 13:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Blankaartweg in Zoeterwoude-Dorp en rijden we 1½ uur door de omgeving en voert de rit dit jaar weer ca 450 deelnemers naar een pauzeplek, dit jaar bij De Eendenkooi aan de Laan van Meerburg in Zoeterwoude-Rijndijk waar zij ontvangen worden met live muziek van Will de Brouwer vanaf 14:30 uur. Al sinds 1998 wordt de rit begeleid door een aantal motoragenten, heden ten dage door 12 motoragenten van het korps Haaglanden. Het verkeer wordt ter plekke in goede banen geleid door verkeersregelaars.

De gehele Laan van Meerburg (tot aan de Oranjelaan) zal deze (mid)dag worden gesloten voor al het verkeer en parkeer daarom géén auto's tussen 12:00 uur en 17:00 uur; dit geldt óók voor het parkeerterrein van De Eendenkooi! Om de wijk in- en uit te kunnen worden de paaltjes aan de Platanenweg bij de Industrieweg tijdelijk verwijderd. Wij vertrouwen op ieders medewerking zodat ook deze dag weer een groot succes zal worden voor de alle deelnemers!

Meer informatie

Ga naar de website www.swetterhagerun.nl

Startdatum van het evenement 14-07-2019