Lees voor

Vervanging Geerbrug

Uit nader onderzoek is gebleken dat de Geerburg over de Ommedijkse Watering aan de Zuidbuurtseweg in Zoeterwoude vervangen moet worden. De brugconstructie is niet meer te repareren. Momenteel worden de eerste voorbereidingen voor de vervanging getroffen. De planning is medio november 2016 te starten met het vervangen van de Geerbrug.

  • Vanaf maandag 7 november Geerbrug gesloten voor gemotoriseerd verkeer

    Vanaf maandag 7 november 2016 is de Geerbrug (tussen de Geerweg en de Zuidbuurtseweg)  voor gemotoriseerd verkeer gesloten en is een omleidingsroute (over de provinciale weg N 206) van toepassing. Voor fietsers en voetgangers is er ter plaatse een tijdelijke voorziening. Voor de scheepvaart geldt van 1 november 2016 tot april 2017 een tijdelijk vaarverbod. Naar verwachting is de nieuwe Geerbrug  voor 1 april 2017 gereed.

  • 2e informatieavond Geerbrug

    Op maandag 26 september 2016 organiseert de gemeente een 2e informatieavond over de vervanging van de Geerbrug, waarvan de werkzaamheden in november starten. De informatieavond start om 20.00 uur en wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens de informatieavond krijgt u een presentatie over het plan en heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

  • Informatieavond vervanging Geerbrug

    Op maandag 16 november 2015 organiseert de gemeente een informatieavond over de vervanging van de Geerbrug. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom deze avond bij te wonen.