Onder de Weipoortseweg ligt een vacuĆ¼mriool dat we deels moeten vervangen. We vervangen het deel van de Ommedijkseweg tot aan de Nieuweweg. De putten worden omgebouwd van vacuĆ¼mriolering naar drukriolering. ln de strook tussen het fietspad en de weg wordt een persleiding en stroomkabel aangelegd. De gebruikers waar werkzaamheden worden verricht zijn benaderd door middel van een brief en tekening.

De werkzaamheden

Aannemingsbedrijf Fa. Fronik BV gaat de werkzaamheden uitvoeren. Maandag 29 november starten de rioolwerkzaamheden aan de Weipoortseweg en Ommedijkseweg. Er kan lichte verkeershinder optreden tijdens de werkzaamheden.

Tot 31 december 2021 is er gewerkt op het wegvak van Molenpad tot Weddepad. Per 31 januari 2022 tot en met 11 februari 2022 word er gewerkt aan het wegvak van Weddepad tot aan de Nieuwe Weg. In de onderstaande brieven leest u meer over de werkzaamheden.

Communicatie

In de komende weken, voor de start van de werkzaamheden, krijgen alle bewoners van het wegvak waar werkzaamheden uitgevoerd gaan worden nog een informatiebrief. Daarna lopen de contacten via de aannemer de Fa. Fronik BV.