Lees voor RSS

Pokémon ruilmiddag in muziekcentrum schenkelweg(20-03-2017)

Op zaterdag 25 maart a.s. vindt in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg een Pokémon ruilmiddag plaats. Dankzij financiële steun vanuit de Jongerenadviesraad van Zoeterwoude wordt het idee van Sammy, Zet Janne en Sem werkelijkheid. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kunnen kinderen hun Pokémonkaarten ruilen. Deelname is gratis.

Hoewel de Pokémongekte alweer wat is afgenomen, wordt op de Zoeterwoudse basisscholen en daarbuiten nog steeds veel geruild met Pokémonkaartjes. Dit bracht drie vrienden en klasgenootjes uit groep 6 van basisschool Klaverweide op het idee om een Pokémon ruilmiddag te organiseren. Dankzij financiële steun vanuit de Jongerenadviesraad van Zoeterwoude wordt het idee van Sammy, Zet Janne en Sem nu werkelijkheid.

Bedenk dus goed welke kaarten nog ontbreken in je verzameling en neem zaterdag 25 maart je kaarten mee naar het Muziekcentrum. Alle kinderen krijgen tijdens de ruilmiddag een lootje waarmee ze een leuk prijsje kunnen winnen. Sammy, Zet Janne en Sem hopen dat iedereen komt en dat het gezellig wordt!

In verband met de voorbereidingen graag vooraf even aangeven of je komt. Dit kan via de inschrijfformulieren die bij de basisscholen in het dorp, de buitenschoolse opvang, de bibliotheek en het gemeentehuis te vinden zijn. Je kunt ook een mailtje sturen naar pokemonruilmiddag@gmail.com. Deelname aan de ruilmiddag is gratis.