Werk in uitvoering

Op LTC Wegwerkzaamheden staat een kaart met een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden en informatie over de aard en de duur van de werkzaamheden en eventuele verkeershinder.

Nieuwsberichten werk in uitvoering

 • Informatieavond herinrichting kadeconstructie Zuidbuurtseweg

  (30-09-2015)

  Op maandag 12 oktober 2015 wordt een informatieavond gehouden over de herinrichting en de vervanging van de kade aan de Zuidbuurtseweg te Zuidbuurt.

  > Lees verder
 • Bouwwerkzaamheden appartementen locatie Bakker Blok

  (28-09-2015)

  Op 6 oktober start aannemer Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van een kleinschalig appartementencomplex met 15 appartementen (Bakkers Punt) op het terrein van de voormalige bakker Blok aan de Dr. Bouwdijkstraat.

  > Lees verder
 • Bouwwerkzaamheden woonzorgcentrum Emmaus

  (22-09-2015)

  Op woensdag 16 september 2015 is Bouwonderneming Stout B.V. gestart met de nieuwbouw van woonzorgcentrum Emmaus aan de Bennebroekweg. In de komende anderhalf jaar zullen er veel bouwactiviteiten plaatsvinden die mogelijkerwijs gepaard gaan met enige overlast voor de omwonenden.

  > Lees verder
 • Werkzaamheden aan het elektriciteitsnet in Zoeterwoude-Rijndijk

  (11-09-2015)

  Liander kondigt aan dat de komende maanden werkzaamheden aan het elektriciteitsnet worden uitgevoerd in Zoeterwoude-Rijndijk. In deze vooraankondiging leest u hier meer over.

  > Lees verder
 • Werkzaamheden kruising Willem van der Madeweg-Fortunaweg

  (07-09-2015)

  Van 22 september tot en met 20 november 2015 vinden werkzaamheden plaats om de Molentocht aan te sluiten op het kruispunt Willem van der Madeweg-Fortunaweg. Deze aansluiting van de Molentocht (de weg over de A4 t.h.v. van de Fortunaweg) wordt de hoofdontsluiting van VerdeVista Meerburg.

  > Lees verder
 • Baggerwerkzaamheden aan de Laan van Oud Raadwijk, Weipoortseweg, Broekweg en Weddepad

  (31-08-2015)

  Vanaf vrijdag 28 augustus 2015 (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt gestart met baggerwerk aan de Laan van Oud Raadwijk, de Weipoortseweg (ten zuiden van Weddepad), de Broekweg en het Weddepad (zuidzijde). De werkzaamheden duren tot eind oktober. 

  > Lees verder
Archief