Werk in uitvoering

Via onderstaande link kunt u alle actuele afsluitingen en stremmingen van wegen als gevolg van werkzaamheden dan wel aankondigingen van werkzaameheden bekijken.

Overzichtskaart

Op LTC Wegwerkzaamheden kunt u een kaart met een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden vinden.
Tevens treft u informatie over de aard en de duur van de werkzaamheden en eventuele verkeershinder aan.

Nieuwsberichten werk in uitvoering

 • Nachtelijke afsluitingen N206 tussen Zoetermeer en Stompwijk

  (17-07-2014)

  In verband met groot onderhoud aan de N206 is er sprake van nachtelijke afsluitingen tussen Stompwijk en Zoetermeer in de periode van maandag 28 juli tot vrijdag 1 augustus.

  > Lees verder
 • Spoedreparatie Lammebrug

  (15-07-2014)

  In verband met vervanging van de slijtlaag op het beweegbare wegdek zal de Lammebrug van vrijdag 25 juli 21.00 uur tot en met maandag 28 juli 05.00 uur afgesloten worden voor alle verkeer.

  > Lees verder
 • Aanleg fietspad en kadeverbetering Zuidbuurtseweg, gedeelte tussen de Zuidbuurt en het Zwetpad

  (16-06-2014)

  Maandag 18 augustus wordt gestart met de uitvoering van de werkzaamheden voor de aanleg van het fietspad en de kadeverbeteringen langs de Zuidbuurtsweg, op het gedeelte tussen de Zuidbuurt en het Zwetpad. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente en het hoogheemraadschap van Rijnland.

  > Lees verder
 • Groot onderhoud N206 Zoetermeer-Leiden

  (03-06-2014)

  De provincie start in juli 2014 met groot onderhoud aan de N206 tussen Zoetermeer en Leiden. De werkzaamheden zijn naar verwachting in het eerste kwartaal van 2015 gereed.

  > Lees verder
 • Hervatting werkzaamheden herinrichting Nassaulaan

  (27-01-2014)

  Vanaf begin week 6 wordt er gestart met het opbreken van de T-splitsing Nassaulaan- Mauritsstraat. Vanaf deze datum wordt de Nassaulaan voor het doorgaande verkeer afgesloten t.h.v de Mauritsstraat.

  > Lees verder
 • Start werkzaamheden voorbelasting rotonde N206 Stompwijk

  (16-12-2013)

  De provincie Zuid-Holland start in januari 2014 met het aanbrengen van zand bij de N206 ter hoogte van de Meerlaan bij Stompwijk. Ook worden enkele bomen gekapt. Weggebruikers en omwonenden ondervinden geen overlast. Het opleggen van zand en verwijderen van bomen is noodzakelijk om het terrein geschikt te maken voor de toekomstige rotonde op deze locatie.

  > Lees verder
Archief