Werk in uitvoering

Via onderstaande link kunt u alle actuele afsluitingen en stremmingen van wegen als gevolg van werkzaamheden dan wel aankondigingen van werkzaameheden bekijken.

Overzichtskaart

Op LTC Wegwerkzaamheden kunt u een kaart met een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden vinden.
Tevens treft u informatie over de aard en de duur van de werkzaamheden en eventuele verkeershinder aan.

Nieuwsberichten werk in uitvoering

 • Weekendafsluiting N206 Lammebrug-Dirk van Santhorstweg

  (31-10-2014)

  Van 14 november 21.00 uur tot 17 november 6.00 uur wordt de N206 tussen de Lammebrug en de Dirk van Santhorstweg afgesloten in verband met wegwerkzaamheden.

  > Lees verder
 • Start sloopwerkzaamheden kapel Bennebroekweg

  (17-10-2014)

  Op maandag 20 oktober zal aannemersbedrijf Stout, in opdracht van WIJdezorg, starten met de sloop van de oude kapel aan de Bennebroekweg. De sloop is noodzakelijk om straks voldoende ruimte te hebben voor de nieuwbouw van WIJdezorg aan de Bennebroekweg. Hiervoor zal later ook de Bennebroekweg nog verplaatst dienen te worden.

  > Lees verder
 • Vervanging kade en herinrichting Zuidbuurtseweg binnen de kern Zuidbuurt

  (10-08-2014)

  Aan de Zuidbuurtseweg vinden werkzaamheden in verband met een tweetal projecten plaats, te weten 'ten zuiden van de kern Zuidbuurt' en 'binnen de kern Zuidbuurt'. 

  > Lees verder
 • Aanleg fietspad en kadeverbetering Zuidbuurtseweg, gedeelte tussen de Zuidbuurt en het Zwetpad

  (16-06-2014)

  Maandag 18 augustus wordt gestart met de uitvoering van de werkzaamheden voor de aanleg van het fietspad en de kadeverbeteringen langs de Zuidbuurtsweg, op het gedeelte tussen de Zuidbuurt en het Zwetpad. Op werkdagen zal de weg tussen 10.00 uur en 15.00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

  > Lees verder
 • Groot onderhoud N206 Zoetermeer-Leiden

  (03-06-2014)

  De provincie start in juli 2014 met groot onderhoud aan de N206 tussen Zoetermeer en Leiden. De werkzaamheden zijn naar verwachting in het eerste kwartaal van 2015 gereed.

  > Lees verder
 • Hervatting werkzaamheden herinrichting Nassaulaan

  (27-01-2014)

  Vanaf begin week 6 wordt er gestart met het opbreken van de T-splitsing Nassaulaan- Mauritsstraat. Vanaf deze datum wordt de Nassaulaan voor het doorgaande verkeer afgesloten t.h.v de Mauritsstraat.

  > Lees verder
 • Start werkzaamheden voorbelasting rotonde N206 Stompwijk

  (16-12-2013)

  De provincie Zuid-Holland start in januari 2014 met het aanbrengen van zand bij de N206 ter hoogte van de Meerlaan bij Stompwijk. Ook worden enkele bomen gekapt. Weggebruikers en omwonenden ondervinden geen overlast. Het opleggen van zand en verwijderen van bomen is noodzakelijk om het terrein geschikt te maken voor de toekomstige rotonde op deze locatie.

  > Lees verder
Archief